An Atypical Tree House via Dwell

This office/guest house is built on an estate in Brentwood, California a suburb of Los Angeles and was designed by Rockefeller Partners Architects, Inc. I’m sure this was an expensive tree house but that information was not given.
treehouse-exterior-back-facade

The architects took about eight months to design the tree house. Construction of the inhabitable sculpture, with its studio and lounge, took another 18 months.

The tree house serves also as temporary guest quarters, with modern-day amenities like a daybed, a sink, a toilet, a small refrigerator, a fireplace and a microwave.

You can view more pictures and read more about the tree house over at the Dwell site.

Photo Credit: Eric Staudenmaier

treehouse-interior-sofa-shelves

treehouse-office-desk

treehouse-bathroom

treehouse-exterior-dusk


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: